WeekendopholdWeekendophold

SAVN afholder ca. 10 weekendophold om året for pårørende til indsatte. Opholdene er for børn af indsatte, samt partnere, forældre og søskende til indsatte. Det er gratis at deltage.


Læs mere

SAVN's TelefonvagtSAVN's Telefonvagt

SAVN's telefonvagt er for pårørende til indsatte og fagpersonale som ønsker anonym rådgivning og vejledning. Telefonvagten varetages af SAVN's  familierådgivere og socialrådgiver.


Læs mere

Foreningen SAVN Foreningen SAVN

SAVNs TELEFONVAGT.... Er du pårørende til en indsat og har brug for rådgivning, kan du kontakte SAVNs telefonvagt på Tlf.: 28 80 60 00

 

SAVN arbejder i fællesskab med kriminalforsorgen og andre organisationer på området, med at forbedre vilkårene for børn og pårørende til indsatte.

 

SAVN søger frivillige medhjælpere til vores weekendophold for børn og øvrige pårørende til indsatte.

 

 

 

InformationInformation

  • Kriminalforsorgen tilbyder nu transportstøtte ved besøg med børn

  • Weekendophold i 2018

  • Lennart Ricard er indtrådt som Formand for SAVN

DonationerDonationer

Dronning Margrethes og Prins Henriks Fond

Fonden støtter kulturelle, videnskabelige og sociale formål i form af konkrete projekter, der ikke er sat i gang inden det næste fondsmøde.

A.P. Møller Fonden

Fonden er blandt de største i Danmark og favner både meget omkostningstunge projekter og gode ideer, der kræver mindre støtte.

Bestseller Fonden

BESTSELLERFONDEN er en uafhængig velgørende nonprofitorganisation. BESTSELLERFONDEN arbejder primært med grupper fra de laveste sociale lag i Indien og Kina, hvor BESTSELLER har leverandører, der producerer forskelligt tøj og tilbehør.

Aase og Ejnar Danielsens Fond

Fondens formål er at yde støtte til almennyttige, almenvelgørende og humanitære formål, fortrinsvis i form af støtte til forskning og videreuddannelse inden for det lægevidenskabelige og samfundsvidenskabelige område samt til byggeforskning.

Foreningen Østifterne

Det er Østifternes formål, dels at medvirke til at opretholde og videreføre den nu i Nykredit Forsikring A/S drevne forsikringsvirksomhed, og dels at have ejerskab og tage del i Nykredit koncernens virksomhed. Desuden er det et ønske…

Lauritz Fonden

Lauritz Fonden er en erhvervsdrivende fond med almennyttige aktiviteter. Fonden støtter sociale og humanitære formål og innovative projekter af kommerciel karakter, både i og uden for Danmarks grænser. Fonden støtter desuden søfart, kultur –…

Grete og Sigurd Pedersens Fond

Grete og Sigurd Pedersens Fond

BikubeFonden

Bikubenfonden er en uafhængig, erhvervsdrivende fond, der uddeler midler fra fondens afkast og formue til gavn for samfundet, primært inden for kultur og sociale formål. Den røde tråd i Bikubenfondens væld af aktiviteter er ambitionen om at fremme…

BG Fonden

Bikubenfonden og BG fonden er søsterfonde og har fælles direktion og administration, men har hver sin bestyrelse.

Grete og Sigurd Pedersens Fond

Grete og Sigurd Pedersens Fond

KALENDERKALENDER

juni 2018

mantironstorfrelørsøn
2228293031123
2345678910
2411121314151617
2518192021222324
262526272829301

VIDEOVIDEO

 
lille_9_01.jpg

Foreningen SAVN

02. februar 2015
lille_1.jpg

Røde Kors

18. maj 2011
lille_2.jpg

kriminalforsorgen

20. juli 2013

VIDENSBANKVIDENSBANK

I vores vidensbank finder du svar på en række ofte stillede spørgsmål. Så inden du kontakter os er det en god ide, at foretage en søgning via nedenstående søgefelt.