Fangekoret i Horsens Statsfængsel har støttet SAVN med i alt 210.000 kr. Midlerne vil ubeskåeret gå til børn og pårørende til indsatte i danske fængsler.

På SAVN´s konference 2007 overrakte Rickey Iversen og Ingeborg Lomholt 80.000 kr. til SAVN. Beløbet var fra salg af Fangekoret i Horsens Statsfængsel´s CD "Favel til Slottet". SAVN takker Fangekoret i Horsens statsfængsel, Støtten vil ubeskåeret gå til børn og pårørende til indsatte i danske fængsler.

Tak til Fangekoret
Støtten fra Fangekoret bidrager til SAVN´s sommerlejr, zootur og flere weekendhold og juleophold.

Et musikalsk farvel til slottet.
Fangekoret i Horsens Statsfængsel har udgivet en ny cd.

Ideen til CDén blev født, da det stod klart, at det gamle Statsfængsel i Horsens snart skulle lukke. Med det nye højsikre Statsfængsel Østjylland, 10 km vest for Horsens, vil Slottet stå tomt, forladt af fanger og personale.

Fængslet flytter - ingen grund til tårer, vil mange sige. Men grund er der til at sige musikalsk farvel til et sted, som har rummet så megen sorg og smerte, - så mange drømme og forhåbninger.

CDén vil fortælle, at sangen får en egen kraft og følsomhed inde bag murene, og at mennesker, der i en kortere eller længere periode må leve i en lukket fængselsverden, kan være rige på både indlevelsesevne, musikalitet og kunsnerisk talent.

Overskuddet ved salg af denne CD går til støtte af SAVN.

SAVN takker fangekoret og Ingeborg Lomholt, dirigent og projektleder, for denne gave og anderkendelse af vores arbejde for børn og pårørende til indsatte.

Støtten fra salg af CDén vil ubeskåeret gå til børn og pårørende til indsatte i danske fængsler.

Køb af CD kontakt:
www.cdklassisk.dk eller find den i en af stereo studio butikkerne.