Tak til Læs for Livet: Børn af indsatte får glæde af børnebøger og kreative læseredskaber

Fem store kasser blev torsdag eftermiddag leveret til SAVN’s kontor i Københavns Nordvestkvarter. Kasserne er fyldte med farverige og flotte børne- og opgavebøger, farver og andre kreative læseredskaber.

Det er Læs for Livet, der har sendt pakkerne til SAVN, og alle de skønne ting, der ligger i de halvtunge kasser, kommer uden tvivl til at vække glæde hos børn og unge, der har fængslingen af et familiemedlem helt tæt inde på livet.

De flotte bøger og krea-ting skal med på SAVN’s familie- og ungeweekender, hvor pårørende mødes for at dele erfaringer og tanker om, hvordan det er at have et familiemedlem i fængsel.

SAVN har tidligere hjulpet Læs for Livet med at forstå, hvordan det er at være barn af en indsat. Sidste år donerede Læs for Livet bøger til besøgsrum i flere fængsler.

Læs for Livet indsamler bøger fra private, forlag, anmeldere, forfattere og mange andre. Den danske nonprofit-organisation blev stiftet i 2012 af Rachel Röst. Hun er børnebogsforfatter og cand. mag i litteraturvidenskab og leder Læs for Livet i dag. Hun blev anbragt som 16-årig, og bøger har haft en afgørende betydning for hendes livsbane.

Tusind tak til Læs for Livet, som du kan læse mere om ved at klikke her.

Forrige
Forrige

Tak for at hjælpe os med at hjælpe

Næste
Næste

Anholdelser i eget hjem: DR søger kontakt til pårørende